Professionell flyttfirma i Göteborg 

Att flytta är på många sätt både fysiskt och psykiskt påfrestande.

För många är det den fysiska biten som är den värsta delen och att flyttpacka oftast tar mycket längre tid än vad man hade kunnat ana. Man bör alltid packa sakerna noga och varsamt för att undvika skador, främst saker som är extra känsliga för stötar och friktion som glas och keramik. På Express-flytt satsar vi på kvalité och flexibilitet. Vi är en seriös och professionell flyttfirma i Göteborg och har som mål att alla våra kunder ska känna sig så trygga som möjligt med vårt arbete. 

Flyttfirma i Göteborg med försäkring och miljöpolicy 

Att en flyttfirma har en miljöpolicy har ett flertal fördelar. Bland annat kan du som kund kunna känna dig trygg att vi endast använder produkter som håller en viss kvalité samtidigt som vårt arbete är skonsamt mot miljön. På Express-flytt har vi dessutom ansvarsförsäkring och trafiktillstånd som säkerställer att vi utför seriösa flyttar.  

Flyttfirma med flera tjänster 

Personalen på Express-flytt är specialister inom alla former av flyttar och tillhörande tjänster, och för oss är det viktigt att erbjuda en god personlig service. Vi erbjuder även tjänster för dig som vill flytta längre än inom Göteborg, exempelvis till en annan stad eller till och med till ett annat land. På Express-flytt har vi både privatpersoner och företag som kund. Det kan exempelvis vara att privat personer vill flytta till ett nytt hem eller att ett företag flyttar till en ny lokal. Oavsett vad så finns vi till för att effektivisera flytten för dig. 

Få hjälp av en professionell flyttfirma i Göteborg 

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller för att veta mer kring våra försäkringar, tillstånd och annat som berör flytten.  

Vi ser fram emot att hjälpa dig!